Meijin Budoshopin tilausehdot
Tilausehdoilla pyrimme mm budo-markkinoilla edulliseen hintatasoomme, turvaamaan asiakkaittemme hygeniaa ja parantamaan palvelumahdollisuuksiamme.

1.0. Tavarantoimittaja
1.1. Tavarantoimittaja tai myyjä on Meijin Budoshop, Linnankatu 61, 20100 Turku, Suomi, puh. +358400270853, s-posti:info(at)meijin(piste)fi, FI15150327


2.0. Tilaaja
2.1. Tilaaja on asiakas, joka on jättänyt tilauksen puhelimitse, suullisesti Meijin Budoshopin myymälässä, myyntipisteessä tai Meijin Budoshopin verkkokaupan kautta.
2.2. Tilaaja on täysi-ikäinen tai täysi-ikäisen valtuuttama ostaja. Täysi-ikäisyyden valtuutuksena tavarantoimittaja pitää saapunutta maksua tuotteista.
2.3. Tietosi henkilörekisterissämme: käytämme yhteystietojasi lähetyksen toimittamiseen rahtiyhtiön kautta. Käytämme kokotietojasi varmistukseksi tilatessasi tuotteitamme, jotta saat mahdollisimman sopivan tuotteen käyttöösi. Säilytämme tietojasi henkilörekisterissämme Turun toimipisteessä, josta voit kysellä niitä tarvittaessa. Emme luovuta henkilötietojasi perheyrityksemme henkilökunnan ulkopuolelle, muutoin kuin tavaran toimituksen vaadittavat tiedot rahtiyhtiölle. Kokotietojasi ja nimitietojasi saatamme toimittaa valmistajillemme tilaustuotteiden yhteydessä valmistusprosessin vaatimuksien mukaan. Emme luovuta yhteystietojasi valmistajillemme. Säilytämme tietojasi rekisterissämme enintään kymmenen vuoden ajan viimeisimmästä tietojen käsittelystä tilaustesi yhteydessä. Tietojen kerääminen, säilyttäminen, poistaminen ja käsittely perustuu käsittelytilanteesta riippuen lakisääteisten velvollisuuksien noudattamiseen, sopimukseen, suostumukseen ja/tai oikeutettuun etuun. Kirjapidossamme laskun tiedot säilytetään kirjapitolain vaatimuksien mukaan. Tietosuojaan ja henkilötietojen käsittelyyn liittyvissä kysymyksissä, esimerkiksi omien tietojen tarkastuspyynnöissä palvelemme sähköpostilla tai Turun myymälässämme. Tiedustelut voi toimittaa osoitteella: info(at)meijin(piste)fi [otsikolla Henkilörekisterini] tai vierailemalla Meijin Budoshop, Linnankatu 61, 20100 Turku. Henkilörekisteriasioissa sinua palvelee on Jari Lampinen.

3.0. Toimitustavat ja kuljetukset
3.1. Toimitus tapahtuu asiakkaan sivuiltamme valitsemalla tavalla, erikseen sovitun tai puhelimitse pyytämällään tavalla. Ellei toimitustapaa ole sovittu valitsee tavarantoimittaja edullisimmaksi katsomansa toimitustavan. Toimitustapaa ei voi muuttaa jälkikäteen ilman tavarantoimittajan suostumusta.
3.2. Asiakas vastaa kaikista toimitukseen liittyvistä kuluista ja niistä aiheutuvista lisäkuluista. Tavarantoimittaja ei vastaa esim. viranomaisten perimistä erillisistä tulli-, vero- tai muista kuluista.
3.3. Tavarantoimittaja ottaa kaikille toimittamilleen tuotteille kuljetusvakuutuksen ja korvaa asiakkaalle tuotteiden kuljetuksessa aiheutuneen vahingon Suomessa. Tavarantoimittaja ei korvaa asianyhteydessä aiheutuneita muita kuluja, kuten viivästymistä, asiakkaalle tai kolmannelle osapuolelle aiheutuneita vahingoja ym. ylimääräisiä kuluja. Tavarantoimittajan laskun loppusumma on enimmäiskorvaus.
3.4. Tilatessaan sivuiltamme tuotteita asiakas saattaa voida valita toimitustavaksi vakuuttamattoman lähetyksen ulkomaille, jolloin asiakas itse vastaa kaikista kuljetuksen aiheuttamista vahingoista omalla vakuutuksellaan tai vastuullaan.
3.5. Asiakas on velvollinen ilmoittamaan kuljetusyhtiölle, kuitatessaan tavaran saapuneeksi tai noutaessaan tavaran noutopisteestä, kuljetuspaukkauksen vioittumisesta.
3.6. Asiakas on velvollinen tutkimaan saamansa tuotteen ja huomauttamaan valmistus tai muista virheistä 14 työpäivän sisällä ostettuaan tuotteen.


4.0. Palautusoikeus
4.1. Asiakkaalla on normaali 14pv palautusoikeus Suomessa kaikkiin tuotteisiin paitsi niihin, jotka täyttävät seuraavat ehdot 4.2. ja 4.3. Näitä tavaroita ovat mm bogut ja niiden osat, painetut, kaiverretut, kirjaillut ja hygieniatuotteet. Palautusoikeus ei koske käytettyjä tai huollettuja tuotteita.
4.2. Sopimus koskee tavaraa, joka valmistetaan tai jota muunnellaan kuluttajan toivomusten mukaisesti niin, ettei tavaraa voida myydä edelleen ilman huomattavaa tappiota tai ettei tavaraa lainkaan voida myydä edelleen: esim bogut ja niiden osat, mittatilaustuotteet, tilaustuotteet toimitusjalla(valmistetaan tilauksesta), asiakkaille kirjaillut(brodeeratut), kaiverretut tai painetut tuotteet, kirjat, videot/dvdt.
4.3. Sopimus koskee tavaraa, jota luonteensa vuoksi ei voida palauttaa edelleen myytäväksi taikka joka voi nopeasti pilaantua tai vanhentua: esim. hygieniatuotteet -mm.sandaalit ja tabit (käytetään yleensä paljain jaloin; sieni-infektiomahdollisuus)-, sekä asiakkaan rypistämät hakamat, kirjat, videot/dvdt.
4.4. Palautusoikeus koskee myös kohtien 4.2. ja 4.3. tavaroita, mikäli ne ovat viottuneet kuljetuksen yhteydessä ja niiden palautuksesta sovitaan välittömästi tavarantoimittajan kanssa ellei asiakas ole valinnut vakuuttamatonta toimitustapaa.
4.5. Tavarantoimittaja asettaa ostokiellon palveluihinsa asiakkaalle, joka palauttaa tuotteen ilman asiallista syytä. Näin tavarantoimittaja varmistaa ettei sille aiheudu ylimääräisiä kuluja turhista tilauksista ja pystyy paremmin ja edullisemmin palvelemaan muita asiakkaita.
4.6. Palautusoikeus ei koske määrärajoitteisia alennus- tai tarjoustuotteita (tuotekohtainen vain pienen määrän sisältävä erä), poistotuotteita (tuote/malli poistuu markkinoilta), kampanjatuotteita (erä, jota ei voi markkinoida uudelleen) tai laadullisesti normaalista poikkeavia tuotteita(esim 2. luokan tuote). Tuotteessa mainitaan 'Myymälätuote' (MY, Tuotteella ei vaihto-/palautusoikeutta)'. Normaalissa alennuksessa olevan tuotteen voi palauttaa/vaihtaa sopimuksen ehtojen mukaan.
4.7. Tavaratoimittaja ei vastaa tilaajan tekemistä mittausvirheistä ja olettaa tilaajan olevan perehtynyt alalla oleviin mittaustapoihin. Mittausvirheistä johtuvat vaihdot ja palautukset ovat tilaajan vastuulla ja tilaaja vastaa vaihdosta tai palautuksesta aiheituneista kuluista.
4.8. Tavarat tulee palauttaa myyjän ohjeiden mukaan ja palautuksesta on aina sovittava tavarantoimittajan kanssa tavaroiden monimuotoisuuden vuoksi. Toimittaja ei vastaanota palautuksia ja vastaa tilaajan tekemistä palautuksista ilman palautussopimusta.
4.9. Tavarantoimittaja palauttaa rahat, kun on todennut palautetun tavaran kunnon olevan myyntikelpoinen.


5.0. Peruutusoikeus
5.1. Tilaajalla on oikeus perua tilauksensa kuluttajasuojalain mukaisesti. Peruutusoikeutta ei ole jos tavara täyttää kohtien 4.2. ja 4.3. ehtoja. Peruutus on kuitenkin mahdollista ennen maksusuorituksen lähettämistä, koska tavarantoimittajalle ei ole vielä aiheutunut tuotteiden valmistuksesta tai kuljetuksesta kuluja.
5.2. Tavarantoimittaja katsoo tilaajan peruuttaneen tilauksensa ellei tilaaja nouda toimitettuja tavaroita asiakkaan valitseman kuljetusyhtiön ehtojen mukaisesti.
5.3. Tavarantoimittajalla on oikeus periä maksu aiheutuneista peruutuskuluista tai myydä toimittamatta jätetyt tuotteet markkinahinnoilla ja palauttaa tilaajalle summa, josta on vähennetty aiheutuneet kulut.
5.4. Tavarantoimittaja asettaa ostokiellon palveluihinsa asiakkaalle, joka peruuttaa tilauksen ilman asiallista syytä. Näin tavarantoimittaja varmistaa ettei sille aiheudu ylimääräisiä kuluja turhista tilauksista ja pystyy paremmin ja edullisemmin palvelemaan muita asiakkaita.
5.5. Peruutussoikeus ei koske myymälän alennus- tai tarjoustuotteita.
5.6. Ennen maksusuoritusta perutun tilauksen aiheuttama ostokielto voidaan poistaa sivuillamme mainitulla toimistomaksulla. (8,00 EUR)


6.0. Tilausvahvistus ja tilausehdot
6.1. Tilausvahvistuksena asiakkaalta tavarantoimittaja pitää saamaansa maksua tilatuista tuotteista.
6.2. Tilausehdot ovat luettavissa tilausta tehdessä sivuillamme, kaupassa tai myyntipisteessä.
6.3. Tavarantoimittaja katsoo asiakkaan hyväksyneen tilausehdot asiakkaan tehdessä tilauksen.
6.4. Tilausvahvistuksen tavarantoimittaja lähettää asiakkaalle sähköpostilla laskun muodossa tai tekstiviestinä maksutiedoilla, kun tilauksesta on tehty tarkistus ja saatavuus määritelty. Saatavuus määritellään vielä varaamalla tuote tilaukseen, mutta ennen varausta on tuote saattanut jo olla myyty esim myymälässä. Mikäli tuote on päässyt loppumaan tai sen toimitusajassa on huomattavaa poikkemaa verkkokaupan tietoihin, ottaa myyjä mahdollisimman pian yhteyttä sähköpostilla asiasta ennen tilauksen jatkokäsittelyä.


7.0. Toimitusaika
7.1. Tavarat toimitetaan tai valmistetaan vasta maksun saavuttua tavarantoimittajalle.
7.2. Tavarat toimitetaan sovitun toimitustavan mukaan. Tavaroiden lähetys kuljetusyhtiöille tapahtuu useina kertoina viikossa (tarkemmat tiedot sivuiltamme) tai 5 työpäivän sisällä tavaran saavuttua tavarantoimittajalle valmistajalta.
7.3. Tavaroiden valmistus ja kuljetus tavarantoimittajalle (ei varastotuote) saattaa kestää 7 vuorokaudesta 120 vuorokauteen, johtuen valmistajien sijainnista ja kuljetusyhtiöistä.
7.4. Tavarantoimittaja ei ole velvollinen ilmoittamaan toimitusaikaa vaan asiakas tilausta tehdessään on selvittänyt toimitusajan myyjältä tai sivuiltamme tuotetiedoista.
7.5. Tavaroiden painaminen, kaivertaminen, kirjailu ja muu muuttaminen lisäävät toimitusaikaa 7-30 vuorokautta tavaran saapumisesta tavarantoimittajalle.
7.6. Tavarantoimittajalla on oikeus toimittaa tavarat nopeammin kuin on sovittu niin pystyessään.


8.0. Sivusto
8.1. Sivustollamme tai sivuillamme tarkoitetaan verkkokauppaamme www.meijin.fi.
8.2. Meijin Budoshop:n verkkosivujen sisältämät tiedot on tarkoitettu antamaan hyödyllistä tietoa asiakkaillemme, palveluistamme ja tuotteistamme. Kaikki sivuillamme annettavat tiedot on tarkoitettu vain informatiivisiin tarkoituksiin, eikä annettuja tietoja tule käsittää esim. juridisena, kaupallisena tai lääketieteellisenä neuvona. Yhtiömme tekee parhaansa, jotta sivuilla olevat tiedot ovat ajan tasalla ja pitävät paikkansa, mutta emme vastaa annettujen tietojen soveltuvuudesta asiakkaan tarpeisiin, tietojen perusteella tehtyjen toimien tuloksesta, emmekä sivuilla esiintyvien tietojen oikeellisuudesta. Yhtiömme ja siihen sidoksissa olevat tahot, tai jälleenmyyjämme eivät ole vastuussa toisilleen, tai ulkopuoliselle mistään välittömistä tai välillisistä vahingoista, joita saattaa aiheutua sivuilla tarjoamaamme palveluun ja sen käyttöön liittyen.


9.0. Kortti- ja ulkomaanmaksut
9.1. Veloitamme 3% toimistokulun maksettaessa kortilla yli 200€ ostoksia kaupoissamme, myyntipisteissämme ja leireillä, joissa voit suorittaa maksun pankki-, credit- tai debet-kortilla. 3% lisätään ostoksien loppusummaan ennen veloitusta.
9.2. Veloitamme 4% toimistokulun maksettaessa kortilla ostoksia verkkokaupassamme, jos voit suorittaa maksun pankki-, credit- tai debet-kortilla. 4% lisätään verkko-ostoksien loppusummaan ennen veloitusta.
9.3. Veloitamme vähintään 4% toimistokulun tai yli 4% ylittävät todelliset kulut (esim mahdollisesti PayPal) maksettaessa ulkomailta muulla kuin lähettämällämme edullisella EU:n verkkopankkimaksulla ostoksia verkkokaupassamme. Lisäkulut lisätään verkko-ostoksien loppusummaan ennen veloitusta.


10.0. Riita-asiat
10.1. Riita-asiat ratkaistaan Turun käräjäoikeudessa Suomen lain mukaan.


Copyright Meijin Budoshop 2023